Au fost puse în funcțiune primele automate de vânzare a cartelelor RATB. Unde sunt amplasate

automate de vânzare a cartelelor RATB

Primele automate de vânzare a cartelelor RATB au fost puse în funcțiune vineri, 2 martie 2018, începând cu ora 18,00,  după ce ele au fost în probe timp de câteva luni de zile.

Potrivit datelor furnizate de RATB la solicitarea Libertatea, în prezent, în București există cinci automate de vânzare a titlurilor de călătorie, acestea fiind amplasate la Piața Sudului, Piața Unirii, Piața Romană, Gara de Nord și Bucur Obor. Un astfel de automat de vânzare există de mai mult timp la Aeroportul Otopeni și este funcțional. Cele cinci, amplasate în București, au fost achiziționate anul trecut.

Automatele de vânzare a cartelelor RATB au fost montate în Capitală încă din decembrie 2017. Primarul Gabriela Firea a declarat, joi, 22 februarie, în cadrul ședinței Consiliului General al Municipiului București, că Primăria va achiziționa aparate moderne de vânzare a cartelelor RATB, la care se va putea plăti și cu cardul. În acest moment, Primăria Capitalei are în lucru un studiu de fezabilitate pentru amplasarea a 500 automate în București. În urma finalizării și aprobării acestui studiu, vor fi anunțate și punctele unde vor fi amplasate automatele de vânzare a titlurilor de călătorie.

Cele cinci automate de vânzare a titlurilor de călătorie care există acum în oraș au fost achiziționate pe baza contractului nr. 4531/C din 28.09.2017, încheiat de RATB cu asocierea SC KAPSCH CARRIERCOM ROMANIA SRL – SC UTI GRUP SA. Valoarea totală a contractului este de 1.297.000 lei, fără TVA, potrivit datelor transmise de Regie la solicitarea Libertatea.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here