Atitudine nouă în ancheta de la Caracal. Dincă plânge la percheziţii

Gheorghe Dincă este principalul suspect al crimelor de la Caracal

Dincă plânge la percheziţii şi spune că regretă că a ajuns în această situaţie. El pare să-şi fi schimbat atitudinea faţă de anchetă. Zâmbetul sfidător s-a transformat acum în lacrimi. 

Totuşi, criminalul nu a spus nimic despre Alexandra Măceşanu sau Luiza Mihaela Melencu, cele două fete pe care le-ar fi răpit, violat, ucis şi ars într-un butoi din curte.

Gheorghe Dincă plânge la percheziţii

În această dimineaţă, procurorii DIICOT au transmis un comunicat prin care au anunţat că testele ADN efectuate asupra rămăşiţelor umane aruncate de Gheorghe Dincă într-o pădure de la marginea oraşului Caracal, nu au relevat niciun profil ADN.

În acelaşi timp, anchetatorii au făcut din nou percheziţii la casa din Caracal. Gheorghe Dincă le-ar fi spus anchetatorilor că îşi iubeşte copiii, că regretă ce a făcut şi că a minţit la început. Mai mult, este dispus să plătească pentru faptele sale, potrivit observator.tv.

Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Mihaela Melencu, după ce le-a luat la ocazie, în Caracal.

Oseminte ce aparţin Alexandrei Măceşanu au fost descoperite şi confirmate prin testele ADN, într-un butoi aflat în curtea casei lui Dincă.

Citeşte şi: Crimele de la Caracal. Telefonul Luizei a fost folosit pe WhatsApp

Despre Luiza Melencu, criminalul a declarat că a procedat în acelaşi fel ca şi cu Alexandra, iar apoi i-a pus rămăşiţele într-un sac pe care l-a îngropat în pădurea de la marginea oraşului.

Însă DIICOT a anunţat azi că testele ADN nu au putut demonstra că acestea aparţin Luizei din cauza faptului că sunt extrem de degradate.

Alexandra Măceşanu a dispărut pe 24 iulie 2019, în timp ce se întorcea acasă de la Caracal. Luiza Melencu a dispărut în luna aprilie. Şi ea se întoreca acasă de la Caracal unde mersese să scoată bani trimişi de mama ei care lucra în străinătate. Şi-a anunţat bunicul că se întoarce acasă însă nu a mai ajuns.

 

LĂSAȚI UN MESAJ