Atenție, șoferi! Restricții de circulație pe Autostrada Soarelui. Când vor intra în vigoare

Foto, sursa: Politia Romana
Foto, sursa: Politia Romana

Începând de joi, timp de două zile, inclusiv pe timpul nopții, vor fi restricții de circulaţie pe Autostrada Soarelui pentru efectuarea unor lucrări, anunță Centrul Infotrafic.

Aceleași măsuri sunt valabile și pe A4 Ovidiu -Agigea, spre litoral, joi, între orele 9.00 – 17.00.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, începând de joi, timp de două zile, inclusiv pe timpul nopții, circulația va fi restricționată pe prima bandă și pe cea de urgență pe Autostrada A2 București – Constanța, respectiv Autostrada Soarelui. Este vorba de sensul către capitală. Porțiunea este cuprinsă între kilometrii 35+300 metri și 31+300 metri. Măsura este luată pentru efectuarea lucrărilor de reparații asfaltice.

Unde vor mai fi restricții

De asemenea, pe A2 București – Constanța, la km 161, spre Capitală, banda doi este restricționată pentru lucrări de întreținere iluminare. Măsura este valabilă de la ora 09:00 până la ora 14:00.

Pe A4 Ovidiu -Agigea, km 13+200m, spre litoral, banda de urgență și prima bandă sunt restricționate. Vor fi efectuate lucrări de întreținere pod. Acestea vor dura de la ora 09:00 și până la ora 17:00, potrivit stiripesurse.ro.

Șoferii sunt sfătuiți să respecte semnificația semnalizării instituite temporar. Ei sunt avertizați să circule cu viteza adaptată potrivit condițiilor de trafic și de drum.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here