Atac dur al lui Rareș Bogdan la Liviu Dragnea: ”De ce îți este frică nu scapi, Livache. Marș la pușcărie!”

Hai la masă cu Rareș Bogdan Rareș Bogdan interzis la Realitatea TV

Un atac dur al lui Rareș Bogdan la Liviu Dragnea a avut loc duminică, atunci când realizatorul Realitatea TV a reacționat la declarațiile făcute la Călărași de liderul PSD.

Liviu Dragnea a afirmat în conferința de presă susținută duminică, la Călăraşi, că Eduard Hellvig și Klaus Iohannis l-au băgat în curtea PNL pe realizatorul TV Rareș Bogdan pentru a le lua partidul.

Rareș Bogdan i-a dat replica lui Dragnea, pe Facebook: „Îi este extrem de frică că intru și îl calc în picioare și pe terenul lui! De ce îții este frică nu scapi, Livache, …de obicei”, scrie Rareș Bogdan pe Facebook.

Atac dur al lui Rareș Bogdan la Liviu Dragnea. ”Marș la pușcărie!”

Rareș Bogdan a revenit cu o postare: „Liviule, băiatule, ….marș la pușcărie tu și întregul PSD…… citând din clasici”.

Liviu Dragnea i-a acuzat duminică pe cei doi foști premieri de legături cu serviciile secrete românești sau cu serviciul secret francez. ”Pro România nu e de stânga, securiștii nu sunt de stânga. E un partid construit într-un laborator, construit pe jaf politic. Ne fură oameni și voturi. E plin de securiști și de masoni. Anunțăm și nume, cât de curând, Îl întreb pe Cioloș: are vreo legătură cu un serviciu secret francez? Cu vreun serviciu românesc sau fost șef de serviciu?”, a spus Dragnea într-un discurs la PSD Călărași.

Despre PNL a spus: ”PNL, partid istoric, puternic, căruia îl bagă acum în curte Hellvig şi Iohannis pe domnul Rareş Bogdan, ca să le ia şi partidul. Acum îi întreb pe domnul Rareş Bogdan şi pe domnul Hellvig: Aţi făcut cumva vacanţe împreună? Întreb, nu că ar fi vreo legătură între SRI, Realitatea, SRI-Rareş Bogdan-Iohannis”.

LĂSAȚI UN MESAJ