Nouă spitale și Serviciul de Ambulanță asigură asistența medicală de Crăciun în București

asistenţa medicală de Crăciun

Nouă spitale asigură asistenţa medicală de Crăciun în perioada 24-26 decembrie, anunţă Direcţia de Sănătate a Municipiului Bucureşti (DSPMB), care precizează că Serviciul de Ambulanţă al Capitalei va avea un program de muncă normal.

Cele nouă spitale care vor asigura asistenţa medicală de Crăciun sunt: Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti Floreasca; Spitalul Clinic de Urgenţă Universitar; Spitalul Clinic de Urgenţă „Sf. Pantelimon”; Spitalul Clinic de Urgenţă „Sf. Ioan”; Spitalul Clinic de Urgenţă „Bagdasar-Arseni”; Spitalul de Urgenţă Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri; Spitalul Clinic de Urgenţe Oftalmologice; Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu” şi Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „M. S. Curie”.

Asistența medicală de Crăciun. Serviciul de Ambulanță are program normal

De asemenea, Direcţia de Sănătate a Municipiului Bucureşti anunţă că Serviciul de Ambulanţă al Capitalei va avea un program de muncă normal, cu menţiunea că, în această perioadă, va elibera certificate constatatoare de deces în întreaga Capitală.

Solicitările populaţiei vor fi preluate la 112. Totodată, Direcţia de Sănătate a Municipiului Bucureşti va asigura un serviciu de gardă permanent la sediul din strada Spiru Haret nr. 14.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here