Asigurare contra cheliei

Postul de televiziune de stat CCTV a citat Un sondaj de opinie, citat de televiziune de stat CCTV,  arată că până la 250 de milioane de persoane din China, sau una din şase, s-ar confrunta cu pierderea părului.

Conform cifrelor companiei de asigurări online chinez Zhong An, până la 84% din populaţia ţării se va confrunta cu pierderea părului până la atingerea vârsta de 30 de ani, cu 20 de ani mai devreme comparativ cu generaţia anterioară.

Așa că Zhong An a anunţat vineri că a lansat un produs de asigurare destinat persoanelor care se confruntă cu pierderea părului, primul astfel de produs din ţară, informează agenția de presă Xinhua.

„Asigurarea împotriva căderii părului”

Potrivit companiei, „Asigurarea împotriva căderii părului” oferă titularilor poliţei de asigurare o măsură de sprijin financiar pentru probleme asociate scalpului şi părului, precum şi pentru transplantul de unităţi foliculare.

În China, alopecia a fost asociată în general cu bărbaţii vârstnici şi de vârstă medie, însă generaţiile mai tinere sunt din ce în ce mai afectate de pierderea părului.

Înfiinţată în 2013, Zhong An a fost prima companie de asigurări online din China, care operează în exclusivitate prin internet, fără a avea puncte fizice precum asiguratorii tradiţionali.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here