Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, ÎPS Calinic, internat de URGENŢĂ cu COVID!

foto, sursa europafm
foto, sursa europafm

Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, ÎPS Calinic, este internat într-un spital din Iași după ce a fost depistat pozitiv și a dezvoltat o formă gravă de COVID-19.

ÎPS Calinic se află intubat la un spital din Iaşi, după ce a dezvoltat o formă gravă de COVID-19, potrivit stirisuceava.net.

Informații privind starea de sănătate a ierarhului nu au fost până acum comunicate oficial de Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților.

Şeful cancelariei a murit de curând

La începutul lunii septembrie, David Oprea, șeful Cancelariei arhiepiscopului Sucevei și Rădăuților, ÎPS Calinic, a fost diagnosticat cu Covid-19, fiind transferat la un spital din Iași, acolo unde a murit după câteva zile.

CITEŞTE ŞI: ÎPS Pimen, Arhiepiscopul Sucevei, infectat cu coronavirus, a murit

La scurt timp, şi Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților a primit rezultat pozitiv la testul pentru virusul Sars-Cov-2. ÎPS Calinic a fost tratat iniţial la în reședința arhipiescopală de la Mănăstirea „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, dar ulterior starea sa s-aagravat şi a fost transferat la un spital Iași.

Reamintim că precedentul Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților, ÎPS Pimen, a murit în mai 2020 din cauza COVID-19, la Institutul Matei Balş din Capitală.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here