Argeş. Trei elevi reţinuţi după o bătaie într-un liceu

FOTO: cocoparisienne/Pixabay.com
FOTO: cocoparisienne/Pixabay.com

Trei tineri, dintre care doi minori, au fost reţinuţi după o bătaie într-o unitate de învăţământ din oraşul Mioveni, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Potrivit unei filmări apărute în spaţiul public, tinerii au fost implicaţi într-o încăierare, pe holul unui liceu din oraşul Mioveni, potrivit g4media.ro.

Incidentul a avut loc joi, poliţiştii declanşând verificări după apariţia unor imagini în spaţiul public, fiind sesizaţi şi poliţiştii Biroului Siguranţă Şcolară din cadrul IPJ Argeş.„Cercetările au fost preluate de către poliţiştii Biroului Siguranţă Şcolară Argeş, care au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti. După administrarea probatoriului (…), trei tineri, de 17 ani, din Davideşti, de 19 ani, din Mioveni, respectiv 17 ani, din Dârmăneşti, au fost reţinuţi, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore”, a informat IPJ Argeş. Cei trei vor fi prezentaţi vineri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, pentru propunerea măsurilor preventive.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.