Arestul Central al Capitalei, în vizorul procurorilor. Un bărbat acuză că fost băgat în celulă cu un bolnav de Covid

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti a deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor a fost deschis la P, după ce un bărbat a ajuns în arest în aceeași încăpere cu un suspect de Covid.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti, procurorii au înregistrat o plângere formulată, prin avocat, de către un bărbat, arestat preventiv. El acuză faptul că la Centrul de reţinere şi arestare preventivă din Bucureşti, unde a fost condus, a fost introdus într-o cameră împreună cu o altă persoană arestată preventiv, suspectată a fi infectată cu Covid 19.

„La data de 25.03.2021, s-a înregistrat plângerea, formulată prin avocat, de către o persoană de sex masculin, arestată preventiv, cu privire la faptul că la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din Bucureşti, unde a fost condus, a fost introdus într-o cameră împreună cu o altă persoană arestată preventiv, suspectată a fi infectată cu COVID-19, ulterior confirmată pozitiv cu această infecţie. Urmare a sesizării înregistrate, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 au dispus administrarea cu celeritate a probelor necesare lămuririi aspectelor sesizate”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here