Anunţ şoc al primarului Neculai Onţanu: Rică Răducanu s-a înscris în UNPR

Rică RăducanuPrimarul Sectorului 2, Neculai Onţanu, a anunţat duminică pe Facebook că fostul portar al Rapidului şi al Naţionalei României Rică Răducanu s-a înscris în UNPR.

“Rică Răducanu, marea glorie a fotbalului românesc, s-a înscris în UNPR. Este în interesul naţional, în această perioadă când parcă am uitat să preţuim oamenii mari care au făcut cinste României, să ne apreciem valorile naţionale. Rică Răducanu este o valoare a tuturor românilor”, a scris pe Facebook, Neculai Onţanu, secretar general al UNPR.

Anunţul este însoţit de o fotografie cu Rică Răducanu, într-un restaurant cu specific românesc, cu adeziunea la UNPR în mână.

Necula “Rică” Răducan este unul dintre cei mai mari portari pe care fotbalul românesc i-a cunoscut în perioada 1972-1975, performanţele sale fiind recompensate cu două Cupe ale României. După zece campionate jucate pentru Rapid, echipa în care a debutat, a trecut la Sportul Studenţesc şi apoi, în 1978, la Steaua, echipa cu care a cucerit a treia Cupă a României din cariera sa.

Rică Răducanu a primit titlul de Maestru Emerit al Sportului, având la activ 329 de meciuri jucate în prima divizie, iar în echipa naţională 61 de selecţii. Fostul fotbalist a fost decorat, în martie 2008, de preşedintele Traian Băsescu cu “Meritul Sportiv” Clasa III, alături de Cornel Dinu şi Mircea Lucescu, reprezentanţi ai generaţiei care a jucat la Campionatul Mondial din Mexic din 1970.

LĂSAȚI UN MESAJ