ANI: Primarul din Jilava, Adrian Mladin, nu poate justifica aproape un milion de euro

Adrian Mladin

Adrian MladinAgenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate, în valoare de 4.057.629 lei (aproximativ 963.807 euro), între averea dobândită și veniturile realizate, în perioada 2008-2011, de Adrian Mladin, primarul comunei Jilava, județul Ilfov.

Inspectorii de integritate au sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel București, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de către Adrian Mladin în perioada exercitării funcției publice.

De asemenea, în urma procedurilor de evaluare au rezultat indicii cu privire la săvârșirea infracțiunii de luare de mită de către Adrian Mladin, dat fiind faptul că mai multe depuneri de numerar efectuate de către diverse persoane fizice în conturile bancare ale primarului sunt nejustificate.

Prin urmare, ANI a sesizat DNA în vederea verificării indiciilor privind posibila săvârșire de către Adrian Mladin a infracțiunii de luare de mită.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here