Anglia: Român de 35 de ani împuşcat mortal de polițişti. A refuzat să arunce cuțitul din mână

FOTO: diegoparra/Pixabay.com
FOTO: diegoparra/Pixabay.com

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, care lucra în Marea Britanie, a murit într-un spital din Derby deorece a fost împușcat în abdomen de polițiști.

Mai mulți martori au reclamat, pe 7 octombrie, prezența unui bărbat înarmat cu un cuțit în parcarea securizată a secției de poliție Ascot Drive din Derby. Bărbatul avea un comportament agresiv și a refuzat să arunce cuțitul din mână, polițiștii fiind nevoiți să folosească armamentul din dotare. Românul a fost rănit de un singur glonț în abdomen.

Sora românului spune că fratele ei s-a mutat în Anglia în urmă cu patru ani și a lucrat ca constructor, dar plănuia să revină în țară.

„Am încercat să luăm legătura cu Marius înainte de a muri. Am vorbit cu câțiva dintre prietenii lui care spuneau că este destul de singur. Mi-au spus că vrea să se întoarcă în România într-o lună și să călătorească. Nu și-a dorit o familie. Suntem cu toții foarte șocați. Am fi înțeles poate dacă ar fi fost un accident, dar în aceste circumstanțe pur și simplu nu putem găsi răspunsuri. Cred că totul este foarte incomod. Nu știm nici ce a fost în capul lui, să aibă un cuțit asupra sa, într-o parcare a unei secții de poliție. Polițiștii ne-au mai spus că avea asupra lui o geantă în care se afla o pisică”, a spus femeia, potrivit Digi 24.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here