Angajați de la Salubrizare Sector 5, concediați. Ce făceau în timpul serviciului

Salubrizare Sector 5

Polițiștii locali din Jilava, în colaborare cu Garda Națională de Mediu, au surprins trei angajați ai societății Salubrizare Sector 5 în timp ce foloseau o gunoieră a companiei pentru a colecta deșeuri din construcții dintr-o altă autoutilitară pe raza comunei Jilava din județul Ilfov. Cei trei bărbați se aflau în timpul serviciului.

Angajații societății Salubrizare Sector 5 se deplasau către Sectorul 5 după ce goliseră o gunoieră cu deșeuri menajere la gropa de gunoi EcoSud din Vidra. Pe drum, însă, aceștia s-au oprit în comuna Jilava, unde au colectat deșeuri din construcții. Cel mai probabil, angajații societății Salubrizare Sector 5 ar fi mers apoi în sector pentru a umple gunoiera cu deșeuri menajere, astfel încât nimeni să nu își dea seama că sub acestea se află deșeuri din construcții.

Poliția din Jilava a aplicat o amendă în cuantum de 6.000 de lei pentru persoanele în cauză. Totodată, conducerea societății Salubrizare Sector 5 a decis desfacerea în regim de urgență a contractelor de muncă pentru toți cei trei angajați. Celor în cauză li se va face și o plângere penală pentru distrugere, având în vedere că au încărcat deșeuri din construcții în gunoiera destinată deșeurilor menajere.
„Am avut multe acțiuni în Sectorul 5 pentru a-i depista pe cei care aruncă deșeuri pe spațiul public. Am aplicat amenzi pentru că un astfel de comportament este de netolerat. Însă și când cei care lucrează pentru Primăria Sectorului 5 greșesc, aceștia trebuia sancționați conform legii.

„Trei angajați ai societății Salubrizare Sector 5 au fost amendați după ce au fost prinși că încarcă deșeuri din construcții în gunoiera companiei. Totul s-a întâmplat pe raza comunei Jilava. Mulțumesc Poliției Locale Jilava și comisarilor Gărzii Naționale de Mediu pentru vigilență. Îi asigur de toată cooperarea noastră în astfel de acțiuni”, a transmis Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

CITEȘTE ȘI Din 1 iunie, nunți, botezuri și evenimente sportive fără restricții dacă toți participanții sunt vaccinați

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here