Angajata ISU, fugită înainte de condamnarea în dosarul Colectiv, prinsă în Republica Moldova

Antonina Radu, pompier, condamnată în dosarul Colectiv la 8 ani și 8 luni, dată în urmărire națională, pe numele căreia a fost emis și mandat de arestare european, a fost prinsă de oamenii legii în Republica Moldova.

CITEŞTE ŞI: Angajata ISU care a luat şpagă de la Colectiv, condamnată la aproape 9 ani de închisoare a dispărut fără urmă

„Având în vedere hotărârea definitivă a Curții de Apel București, în dosarul Colectiv, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale a pus în aplicare cinci mandate de executare a pedepsei cu închisoarea”, transmitea Poliția Capitalei de dimineață.

Au fost demarate procedurile de extrădare

gajata de la Pompieri a fost prinsă: „În urma cooperării polițienești internaționale, între Poliția Română și autoritățile din Republica Moldova, la data de 13 mai 2022, femeia, de 43 de ani, condamnată prin hotărârea definitivă a Curții de Apel București, în dosarul Colectiv, a fost localizată, în Republica Moldova. În acest caz, au fost demarate procedurile legale”, anunță Poliția.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here