Anchetă internă la IPJ Brăila: copiii unui șef de serviciu s-ar fi jucat în birourile în care se aflau încărcătoare de armă

Foto:Sindicatul Polițiștilor din România „Diamantul” Oficial

Anchetă internă la IPJ Brăila după ce copiii unui șef de serviciu ar fi fost aduși la locul de muncă al tatălui lor și lăsați să-și facă temele prin birourile în care erau documente și încărcătoare de armă.

Cazul a fost făcut public pe Facebook de reprezentanții Sindicatului Polițiștilor din România „Diamantul” Oficial. Aceștia susțin că este vorba despre copiii șefului Serviciului de Acțiuni Speciale din Brăila.

„Așa că bravul nostru șef de SAS caută să-și dezobișnuiască plozii, încă din fragedă vârstă cu parcurile și locurile de joacă, schimbându-le direct cu “formarea la locul de muncă”… al tatălui. Aici își petrec toată ziulica, preiau din energiile conducătorului “iubit”, au chiar permisiunea să dea toate hârtiile la o parte că să-și facă temele, probabil au acces și la biblioteca poliției… Și atunci când se plitisesc de mor, odraslele șefului învață conducerea preventivă, deocamdată prin birou și cu tricicletele, dar așa cum am zis, totul are un început! Atunci când te plictisești de tricicletă, e bun și un încărcător, ori chiar o pușcă adevărată cum colegii lor nici că visează!”, scrie pe pagina de FB a Sindicatul Polițiștilor din România „Diamantul” Oficial\

Incidentul va fi anchetat de polițiștii.

„Având în vedere aspectele menționate în articol, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Brăila a dispus efectuarea de verificări, prin Compartimentul Control Intern”, a anunțat IPJ Brăila.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here