Anchetă în cazul mașinii care a explodat la Arad. Toate indiciile duc spre un asasinat la comandă VIDEO

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a preluat ancheta în cazul exploziei mașinii de la Arad, în urma căreia a murit omul de afaceri Ioan Crișan. Există suspiciunea unui asasinat la comandă. În mașină ar fi fost plasată o bombă, care ar fi fost activată de la distanță.

O explozie, urmată de un incendiu puternic și soldată cu un deces a avut loc, sâmbătă, în parcarea unui supermarket din municipiul Arad. La volan se afla Ioan Crișan, om de afaceri arădean, patronul firmei piscicole Crimatex. Ioan Crişan deţinea una dintre puţinele ferme de somn african din Europa de Est. Victima este fostul socru al deputatului PNL Sergiu Bîlcea.

„Preluarea cauzei a avut în vedere complexitatea cauzei dată de gravitatea faptelor, impactul social major, aspectele de fapt investigate fiind extrem de grave și pentru a se asigura soluționarea cu celeritate a cauzei, în scopul unei mai bune înfăptuiri a actului de justiție”, precizează un comunicat al Ministerului Public.

Anchetatorii cred că toate indiciile duc spre un asasinat la comandă la Arad. Polițiștii au anunțat că au un cerc de suspecți în cazul exploziei mașinii din Arad.

De asemenea, Serviciul Român de Informații participă la ancheta privind explozia mașinii de la Arad, în urma căreia un om de afaceri și-a pierdut viața, iar primele constatări exclud ipoteza unui atentat terorist. În mașină ar fi fost plasată o bombă, care ar fi fost activată de la distanță, arată date din anchetă. SRI spune că din autoturism au fost prelevate substanțe pentru expertiză pirotehnică.


Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here