ANAF scoate la licitaţie avioanele lui Ovidiu Tender

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a anunțat joi, 25 mai, că scoate la vânzare avioanele fostului om de afaceri închis pentru înșelăciune, Ovidiu Tender. Prețul de pornire pentru un avion de tip McDonnel Douglas este de peste 74 de mii de euro, anunță ANAF.

CITEŞTE ŞI: Protest la Ministerul Finanţelor şi ANAF. Angajații reclamă discrepanţele salariale

„Serviciul executari silite cazuri speciale Bucuresti organizeaza in data de 20.06.2023, ora 14, la sediul din Bucuresti, str. Lucretiu Patrascanu nr. 10, corp B, cam. 202, licitatia pentru valorificarea urmatorului bun mobil: – aeronava McDonnel Douglas, tip DC9-82 (MD 82), nr. fabricatie 49119, nr. imatriculare. YR-OTN, pret de pornire 374587 lei (exclusiv TVA)”, a transmis instituția.

În luna februarie, ANAF anunța că vinde la licitație șapte avioane de tip MD-82. Aeronavele se află în proprietatea Tender SA, societatea omului de afaceri Ovidiu Tender, aflată în insolvență.Șase dintre avioane se află în stare avansată de degradare și au fost scoase la licitație, cu prețul de pornire de circa 4.000 de euro. Pentru al șaselea avion, aparent în stare mai bună, prețul pornește de la 102.000 de euro.

Preţul avioanelor

În lei, prețul celor șapte avioane este cuprins între 19.350 de lei și 499.449 de lei, fără TVA. ANAF speră să obțină, în total, suma de aproximativ 620.000 de lei, din care mai mult de 95% o reprezintă valoarea estimată a unui singur avion. Acest text a fost copiat de pe Ziare.com Avioanele lui Ovidiu Tender au fost scoase la licitație de ANAF.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.