Ample lucrări de curățenie în Sectorul 5

Operațiuni ample de curățenie în Sectorul 5
Operațiuni ample de curățenie în Sectorul 5

Lucrările de curățenie în Sectorul 5, începute în primăvară, continuă și pe timpul verii.

„Numai împreună putem schimba radical fața sectorului nostru, lăsat de izbeliște atâția ani de fostele administrații! Vă cer sprijinul în acest demers și vă rog să păstrați curățenia. Eu voi face tot ce ține de mine, în calitate de primar, pentru a mă asigura că cei care se ocupă de curățenie nu vor face acest lucru de mântuială.

Acțiunea de curățenie din Sectorul 5 a continuat astăzi în zona străzilor Dorneasca, Conțești și Novaci. Peste 100 de angajați ai firmei care se ocupă de curățenie au efectuat lucrări de toaletare a copacilor, au curățat spațiul verde și au săpat grădinile din jurul blocurilor.

Am dispus vopsirea gardurilor ce împrejmuiesc grădinile dintre blocuri, amplasarea de mobilier stradal, precum și amenajarea de locuri de joacă și spații de odihnă pe terenurile lăsate în paragină de fosta administrație. În același timp au fost ridicate mașinile abandonate și au fost demolate construcțiile neautorizate, precum garduri și garaje, astfel fiind create spații unde vor fi amenajate noi locuri de parcare. Împreună putem face un sector curat și civilizat!”, transmite primarul Sectorului 5, Cristian Poescu Piedone.

Primaria transmite că vrea să le facă o bucurie și celor mici, motiv pentru care toate fântânile arteziene din sector vor fi readuse la viață. „Acestea au fost curățate și reparate. Pentru că știu că lucrurile mici îi bucură pe copii, am dispus ca toate aceste fântâni să fie dotate cu lumini colorate. Sunt lucruri normale pe care le facem în această perioadă, dar care până acum au reprezentat un lux pentru cetățenii din sector”, a transmis primarul Sectorului 5.

Un parc din Sectorul 5 a fost curățat și modernizat în doar 11 zile. Este vorba despre parcul Pecineaga, care a fost inaugurat de Paște, dispune de aparate fitness și un loc de joacă pentru copii. În interior au fost plantați zeci de arbori, au fost refăcute aleile și au fost montate piese de mobilier urban.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here