Alianța pentru un Om, înregistrată la BEC

Alianta pentru un Om, inregistrata la BEC
SURSA : Google

Documentul alianței ALDE-Pro România privind susținerea lui Mircea Diaconu la alegerile prezidențiale a fost înregistrat duminică la Biroul Electoral Central (BEC). Protocolul „Alianței pentru un Om” a fost depus de Sorin Cîmpeanu, prim-vicepreşedintele Pro România, și de Norica Nicolai, preşedintele Consiliului Naţional al ALDE.

Protocolul semnat de liderii ALDE și Pro România conține decizia celor două partide de a susține un candidat independent la alegerile prezidențiale din luna noiembrie sub titulatura „Alianța pentru un Om”.

De asemenea, în document sunt regulile privind organizarea alianței electorale. Componența și atribuțiile echipei centrale de campanie sunt stabilite de Călin Popescu Tăriceanu și Victor Ponta, copreședinții alianței, împreună cu Mircea Diaconu, candidatul la prezidențiale.

Conform protocolului, copreşedinţii stabilesc bugetul campaniei electorale, care este format din contribuțiile egale ale ALDE şi Pro România. Reguli similare vor fi impuse și la nivel local. În fiecare județ vor fi stabilite grupuri de sprijin pentru candidatul Mircea Diaconu.

LĂSAȚI UN MESAJ