Alexandru Arşinel, de URGENŢĂ la spital! Care este starea actorului

Actorul Alexandru Arșinel/Facebook
Actorul Alexandru Arșinel/Facebook

Alexandru Arșinel a fost adus cu ambulanța la spital după ce a început să se simtă rău. Angajații azilului în care locuiește au cerut ajutor specialiștilor de urgență, fiind speriați de starea de sănătate a actorului.

CITEŞTE ŞI: Arşinel, de URGENŢĂ la spital: Ar putea fi operat

În acest weekend, ambulanța a ajuns la azilul în care Alexandru Arșinel locuiește. Starea de sănătate a actorului s-a agravat, iar acesta a fost internat în spital.

Alexandru Arșinel a fost internat recent într-un centru specializat de îngrijiri paliative, după ce starea sa de sănătate s-a deterioriat rapid. Zilele trecute, problemele lui cardiace s-au agravat. În prezent, el se află sub supraveghere medicală.

Are probleme de sănătate mai vechi

Actorul are probleme serioase de sănătate de mai mulți ani. În 2017, Arșinel a primit un stent pe artera interventriculară anterioară a inimii. În 2013, vedeta s-a confruntat cu o intervenție chirurgicală de transplant renal. El are diabet zaharat și cu hipertensiune arterială.

Conform fiului său, cel care a decis să-l interneze la azil, actorul se confruntă și cu probleme de memorie și stă mai mult imobilizat la pat. „Este internat, însă nu este vorba despre starea de sănătate, este vorba de niște escare, pe care le are pe călcâie și l-am internat pentru a se vindeca mai bine decât l-am îngrijit noi acasă. Nu se poate deplasa! Este într-un cămin de vârstnici. Se simte ca la 83 de ani! A început să se vindece”, declara Cristian Arșinel, în cadrul unei emisiuni televizate.

Alexandru Arșinel a fost internat într-o clinică din Otopeni. Fiul actorului plătește peste 3.700 de lei lunar pentru tatăl său. „L-am internat pe tata în urmă cu câteva zile la un cămin specializat pe probleme locomotorii, din apropierea Bucureștiului. Tata are niste escare la călcâie și nu se mai poate deplasa. Am decis că e mai bine așa pentru a începe procesul de vindecare și de a se recupera locomotor.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here