Alertă la munte! Drogul violului a făcut ravagii la festivalurile din Buşteni şi Comarnic!

Aproximativ două mii de persoane au participat la cele două festivaluri, organizate weekendul trecut, la Buşteni şi Comarnic, iar 36 dintre acestea au fost prinse cu droguri de către poliţiştii care au făcut razie printre petrecăreţi.

CITEŞTE ŞI: În doar o zi, poliţişrii au prins zeci de persoane cu droguri la UNTOLD!

Cei 36 de consumatori de droguri aveau la ei inclusiv cocaină, dar şi un pistol, a anunţat Biroul de Presă al Poliţiei Prahova, într-un comunicat. „În cele trei seri de desfăşurare a evenimentelor, poliţiştii brigăzii au depistat, în incinta de desfăşurare a festivalului din Buşteni, 36 de persoane, cu vârste cuprinse între 16 şi 37 de ani (dintre care 25 de bărbaţi şi 11 femei), care ar fi deţinut diferite cantităţi de droguri”, a precizat sursa citată.

Confiscări

Au fost confiscate, în total, aproximativ 25 de grame cannabis, 8 joint-uri, 4 grame de cocaină, 5 grame de amfetamină, 2 capsule de MDMA, 5 grame de MDMA cristal, 8 grame de ketamină, 10 mililitri GHB (drogul violului n.r.), 4 grindere, dar şi un pistol neletal supus autorizării. „În cauză, au fost întocmite acte de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri de risc şi mare risc pentru consum propriu şi deţinerea sau portul fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării”, a transmis Poliţia Prahova.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here