Alertă la Casa de Pensii Alba

Un bărbat din Alba a fost amendat cu 500 de lei după ce a pulverizat,  joi,”în mod accidental”, spray iritant-lacrimogen în sediul Casei Judeţene de Pensii Alba. Din cauza mirosului înțepător, clădirea a fost evacuată. Polițiștii au găsit, într-un coș de gunoi, recipientul de spray.


Alerta s-a dat printr-un apel la 112. Clădirea Casei Judeţene de Pensii Alba, unde erau aproximativ 30 de persoane, a fost evacuată, din cauza mirosului înțepător.
Mai mulți pompieri, polițiști, dar și inspectori ai Agenției pentru Protecția Mediului Alba au mers de urgență la sediul Casei Județene de Pensii. În timpul anchetei, într-un coș de gunoi, oamenii legii au găsit un recipient de spray lacrimogen, potrivit .digi24.ro,”Din primele cercetări a rezultat că un bărbat de 43 de ani, din Alba Iulia, ar fi pulverizat, în mod accidental, conţinutul unui spray iritant-lacrimogen, în timp ce se afla în zona de relaţii cu publicul, situată la parterul clădirii. În urma incidentului, mai multe persoane au acuzat o stare de disconfort, iar o femeie a primit îngrijiri medicale”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here