AFDJ Galați angajează piloți pentru transportul cerealelor din Ucraina pe Dunăre

Administrația Fluvială a Dunării de Jos (AFDJ) Galați anunță că angajează piloți maritimi pentru pilotarea navelor pe sectorul Dunării Maritime, cuprins între rada Portului Sulina și km 175, rada Portului Brăila.

Potrivit AFDJ, cerințele pentru ocuparea postului sunt: posesor de brevet pilot maritim aspirant/pilot maritim, pentru sectorul de Dunăre cuprins între rada portului Sulina și km 175 și în porturile situate pe acest, obținut în baza ordinului M.T.I nr. 1.203 din 30 iunie 2022, posesor de carnet de marinar; disponibilitate pentru programul de lucru în tură; cunoștinte legislative în domeniul pilotajului; rezistență la stres, lucrul în echipă.

„Persoanele interesate pot depune cererile de angajare, însoțite de documentele care atestă pregătirea și experiența profesională (Curriculum Vitae, brevet, carnet de marinar, etc), la sediul regiei din Galați – Strada Portului nr.32”, a transmis AFDJ, pe Facebook.

Este nevoie de mai mulți piloți maritimi deoarece de la izbucnirea războiului din Ucraina a crescut transportul de mărfuri pe Dunăre, iar zeci de nave încărcate cu cereale așteaptă să ajungă în porturile din România.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.