Afaceristul Leo de la Strehaia a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de înşelăciune

O fata răpită din Caracal a sunat la 112, dar STS a comunicat poliției o locație din munții Apuseni

Afaceristul Leo de la Strehaia a fost reţinut, joi, pentru 24 de ore, după mai bine de trei ore de audieri, fiind acuzat de înşelăciune. El urmează a fi prezentat din nou vineri la audieri în faţa poliţiştilor şi procurorilor, care vor decide dacă vor propune arestarea preventivă.

„Clientul meu a fost reţinut pentru 24 de ore, acuzaţiile sunt pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune. Este acuzat că a luat o marfă de la o anumită societate, plata nu a ajuns încă la scadenţă, dar a fost formată plângerea şi în acest moment s-a luat măsura reţinerii. Mâine va fi dus la audieri, la orele 11.00, în calitate de inculpat. A prezentat exact cum au stat lucrurile, a dat o declaraţie destul de complexă, au durat vreo trei ore şi ceva audierile, noi apreciem că nu este infracţiune, repet, a fost luată o marfă cu plata la termen , termenul expiră peste 32 de zile. Sub acest aspect, nu apreciem că ar putea să existe infracţiunea de înşelăciune, dar vom vedea . Se administrează probe, s-au efectuat percheziţii. Vom vedea cum va fi administrat probatoriul în continuare”, a declarat ioan Andrei Necea, avocatul acestuia.

Avocatul a precizat că fiul lui Leo de la Strehaia este vizat în continuare de anchetă, are calitatea de complice, dar este cercetat în stare de libertate.

Luni seară, fiul acestuia a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de înşelăciune, dar procurorii nu au propus arestarea preventivă.

Tânărul de 25 de ani, împreună cu un alt bărbat, ar fi păcălit un afacerist să le livreze 150 de aparate de aer condiţionat după ce s-au prezentat sub identităţi false, prejudiciul în cauză fiind de 300.000 de lei.Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigarea Criminalităţii Economice a Sectorului 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here