Adriana Săftoiu, după achitarea lui Ludovic Orban: „Nu întotdeauna când DNA acuză se şi adevereşte”

Adriana Săftoiu

Deputatul PNL Adriana Săftoiu susține că, după achitarea preşedintelui PNL, Ludovic Orban, este „exagerat să cerem în gura mare ca politicianul acuzat de DNA să îşi dea demisia” și că „nu întotdeauna când DNA acuză se şi adevereşte”.

„..acum, sincer… după achitarea lui Ludovic Orban, mi se pare cam exagerat să mai cerem în gura mare ca politicianul acuzat de DNA să îşi dea demisia, să renunţe la orice funcţie. Căci, iacă, renunţă, stă doi ani (caz fericit), şanse mari ca relaţiile lui personale, cariera lui să meargă la vale. Şi apoi e achitat”, a scris pe Facebook deputatul PNL Adriana Săftoiu.

Ea remarcă faptul că „nu întotdeauna când DNA acuză se şi adevereşte”, deşi unora le este greu să accepte. „Drept urmare, până la sentinţa finală, oricine are dreptul la prezumţia de nevinovăţie şi lăsat în pace. Nu ştiu cine a fost procurorul în cauză, dar el nu a devenit <celebru>, nu a fost pus în luminile rampei, nu a fost arătat cu degetul. Îmi pare rău pentru toţi cei care acceptă greu că nu întotdeauna când DNA acuză se şi adevereşte.”

Instanţa supremă l-a achitat definitiv, luni, pe preşedintele PNL, Ludovic Orban, în dosarul în care este acuzat că i-a cerut, în 2016, lui Tiberiu Urdăreanui 50.000 de euro, pentru campania electorală pentru Primăria Capitalei.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here