Adevărul despre avaria RADET din Sectorul 5. Primarul Daniel Florea: Unii se folosesc de vot ca să se răzbune pe oameni

primarii Capitalei

Avaria RADET din Sectorul 5, care a lăsat fără apă caldă sute de blocuri, nu ar fi cauzată de probleme tehnice. Primarul Sectorului 5 avansează o ipoteză-șoc: Bucureștenii ar fi lăsați deliberat în această situație, din motive electorale.

Mai precis, directori ai RADET, numiți în funcție de liberali, încearcă să amplifice nemulțumirile locuitorilor din sectoarele 5 și 6 și să-i instige astfel împotriva primarilor PSD, înaintea scrutinului europarlamentar.

„Oameni din RADET mi-au spus că directorii lor, care sunt de 7-8 ani în funcție, au zis ca problemele din sectoarele 5 și 6 să nu fie rezolvate decât după alegeri. Dacă ar fi adevărat ar fi groaznic, pentru că își bat joc de oameni. Nu trebuie să folosească ziua de vot ca o modalitate de a se răzbuna pe oamenii sin sectoarele 5 și 6 pentru că nu votează. Ar fi groaznic ca liberalii rămași în RADET pe funcții de conducere și știu despre cine e vorba, pentru că mi-au spus oamenii cine le-au zis să se prefacă a munci în sectoarele 5 și 6. Sper totuși să nu fie adevărat”, a declarat primarului Sectorului 5, Daniel Florea.

LĂSAȚI UN MESAJ