Aderarea României la OCDE, doar dacă pensiile şmecherilor sunt reformate

Nicolae Ciucă FOTO: gov.ro

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat că reforma pensiilor speciale este esențială pentru aderarea României la OCDE, însă că nu se va face decât cu acordul Comisiei Europene și în funcție de recomandările primite de la UE.

CITEŞTE ŞI: PNL îi cere lui Ciucă pact de necolaborare cu AUR

Ciucă spune că actuala clasă de mijloc a devenit o prioritate pentru PNL, care vrea cu orice preț să crească nivelul de trai.

Reforma pensiilor speciale nu e un obiectiv care poate fi ratat

Amprenta PNL

„Să stabilim dacă va rămâne președintele PNL în guvern și după aceea vom stabili cum își poate servi țara. Amprenta PNL s-a văzut extrem de bine în ceea ce a însemnat creștere economică, Legile Educației, investiții. Am discutat azi în partid că PNL nu poate să nu aibă preocupare pentru persoanele vulnerabile. Trebuie să avem preocupare pentru persoanele cu venituri medii și în funcție de aceste principii vom vedea ce vom duce mai departe. Se discută aspectul pensiilor speciale. Vom face în așa fel încât în acord cu principiile europene și în acord cu Comisia Europeană să rezolvăm această problemă. Aderarea noastră la OCDE se poate face numai prin accesarea corectă a fondurilor europene”, a spus Ciucă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.