Acuzație de abuz la adresa procurorilor din Olt: Au intrat cu mascați și mitraliere peste un copil de 9 ani | VIDEO


Claudiu Țuțulan, avertizor public și angajat al Companiei de Drumuri și Poduri se consideră o victimă a procururilor și polițiștilor, după ce a dezvăluit abuzurile procurorului Lia Marian.

Țuțulan spune că mascații au intrat în locuința sa chiar în ziua de Anul Nou, i-au speriat copilul minor și familia, iar acum s-ar încearca arestarea sa, tocmai pentru ca faptele de corupție să nu fie aduse la cunoștința opiniei puplice.

Concret, Claudiu Țuțulan îl acuză pe procurorul Lua, cu care până nu demult era prieten, că șantaja oameni de afaceri, politicieni și polițiști pentru a obține foloase materiale și a opri dosarele penale.

Țuțulan spune că are probe care atestă faptul că procurorul Lia a obținut un teren și suma de 8.000 de euro de la un inculpat penal pentru evaziune fiscală, că a folosit femei de moravuri ușoare pe care le aducea la petrecerile politiștilor și procurorilor pe care îi înregistra cu camera ascunsă. Claudiu Țuțulan spune că tuturor le este frică de răzbunarea acestui procuror.

În plus, Claudiu Țuțulan se consideră nevinovat și spune că tot ce i se întâmplă este o răzbunare a procurorului Lia.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here