Acum e timpul să-ți schimbi buletinul! Primăria prelungește programul la Evidența Populației

Evidența Populației

Direcţia Generală de Evidenţă a Persoanelor a Capitalei, cunoscută ca Evidența Populației, va avea pe 6 şi 7 octombrie program de lucru prelungit pentru eliberarea actelor de identitate expirate, pierdute, furate sau deteriorate, anunţă Primăria Capitalei.

Mai exact, programul de lucru cu publicul la Evidența Populației va fi extins în zilele de sâmbătă, 06.10.2018, între orele 07.00 şi 21.00, inclusiv pentru depunerea documentelor în vederea eliberării actelor de identitate, şi duminică, 07.10.2018, între orele 07.00 şi 21.00. (07.00 – 16.00, pentru depunerea documentelor în vederea eliberării actelor de identitate.

Cartea de identitate se întocmeşte şi se eliberează pe baza cererii scrise a persoanei şi a documentelor cu care, potrivit legii, se face dovadă numelui, stării civile, cetăţeniei române şi a domiciliului. Contravaloarea producerii şi eliberării cărţii de identitate este de 7 lei şi se achită la ghişeele birourilor de evidenţă a persoanelor sector 1- 6, precum şi prin SMS.

Întrebarea care le va fi adresdată românilor la referendumul pentru redefinirea familiei va fi: „Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?”, potrivit unui anunţ al purtătorului de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu.

Acesta a adăugat că referendumul va costa 163,712 milioane de lei. Referendumul se va desfăşura pe parcursul a două zile, 6 şi 7 octombrie 2018, între orele 7.00 şi 21.00, potrivit Ordonanţei de urgenţă emise de Guvern.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here