Actriță agresată în timpul zilei în parcul Cișmigiu: „Nimeni n-a zis nimic, nimeni n-a făcut nimic, au avut grijă să plece înainte să le ceară cineva socoteală”

O actriță de teatru din București a povestit că a fost agresată în Parcul Cișmigiu, în plină zi, agresorul fiind reținut de polițiști. Andreea Hristu spune că incidentul a avut loc joi, în parcul Cișmigiu.

Desi incidentul a avut loc în timpul zilei, nimeni dintre cei care se aflau în jur nu i-au sărit în ajutor. „Azi am fost bătută în Cișmigiu, în plină zi, lângă podul ăsta frumos. Da, se poate. Stăteam pe o bancă, cu o carte și o cafea. Se apropie un individ, nimic suspect, vorbește frumos, vrea să mă întrebe ceva. Îmi cere bani, îi spun nu. Insistă, îi cer să plece. Începe să mă jignească, să mă înjure. Ridic tonul și îl ameninț cu poliția. Continuă. Sun la 112. Mă trezesc cu el la gât, îmi zboară telefonul pe jos, cu dispecera în apel. Țip. Mă uit în jur după ajutor. Mă lovește cu propria mea plasă cu cărți până se rupe și cad toate răsfirate pe alee”, se arată în postarea publicată pe Facebook.
„În timp ce individul se îndepărtează zicând în gura mare că eu l-am agresat, se apropie o tânără care rămâne cu mine până vine poliția și care acceptă să fie și martor la dosar. Alți oameni vin să mă ajute, unii se duc să-l caute pe individ prin parc. “Bărbații” care au fost prezenți de la început s-au evaporat toți”, se mai arată în postare, potrivit digi24.ro.

Agresorul a fost prins și reținut de polițiști.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.