Acțiune ca în filme pe Autostrada Soarelui: Fratele interlopului Emi Pian, săltat în trafic! Decizia ministrului de Interne

Elvis Pian, fratele liderului grupării interlope Duduianu, Emi Pian, asasinat în vara anului trecut, a fost reţinut de Poliţie, noaptea trecută, pe autostrada Soarelui.

Ministrul de Interne Lucian Bode a spus referitor la perchezițiile din această dimineață că structurile MAI își fac datoria, atrăgând atenția totodată că „nu vom scăpa de infractori și polițiști certați cu legea 100%”.

„Nu scăpăm de infractori, nu scăpăm de polițiști certați cu legea, nu scăpăm de oameni care nu își înțeleg menirea în MAI. Sigur că nu vom scăpa 100%, dar structurile MAI sunt convins că își fac datoria. Așa cum ați spus în această dimineață au avut loc aceste percheziții. Vom vedea după ce vor fi aduși la audieri care este rezultatul. Va fi deschis un dosar penal. Aceste lucruri nu se întâmpla zilnic, dar săptămânal avem de-a face cu astfel de situații”, a spus Lucian Bode.

Percheziții în București și Ilfov

Poliţiştii şi procurorii fac, joi, cinci percheziţii în Bucureşti şi în judeţul Ilfov într-un dosar de furt calificat şi şantaj, după ce mai multe persoane ar fi contactat o alta căreia îi dispăruse autoturismul pentru a-i fi înapoiat contra unor sume de bani.

CITEȘTE ȘI: ŞOC. Prieten cu temuţii interlopi Bercea Mondial şi Emi Pian, ajuns senator PNL, controlează activitatea SIE!

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, Serviciul Furturi Auto, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, a pus în aplicare cinci mandate de percheziţie domiciliară şi mai multe mandate de aducere pe raza municipiului Bucureşti şi în judeţul Ilfov, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, şantaj şi favorizarea făptuitorului.

Furau mașini și cereau răscumpărare

„În fapt, în luna mai, o persoană a sesizat dispariţia autoturismului, parcat pe o stradă din Sectorul 1. Ulterior, persoana vătămată ar fi fost contactată de persoane necunoscute, care i-ar fi transmis că, în schimbul unor sume de bani, vor determina persoanele care au sustras autoturismul să îl înapoieze”, se precizează în comunicat.

Una dintre persoane, pe numele căreia era emis mandat de aducere, a fost depistată pe raza judeţului Ialomiţa, iar în autoturismul acesteia au fost găsite şi ridicate sume de bani în lei şi euro, precum şi o armă neletală, supusă autorizării, pentru care nu deţine permis.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here