Accesul pe drumul spre Poiana Brașov va fi restricționat pentru autoturismele personale

Accesul în stațiune va fi permis, în intervalul orar 11:00 – 1:00, numai transportului public, autospecialelor MAI, mașinilor acreditate, operatorilor privați de transport și firmelor de ridesharing, în perioada 3-5 martie, când în Poiana Brașov se va desfășura Festivalul Massif.

Cea mai rapidă variantă de a ajunge la festival este transportul în comun, potrivit administrației locale Brașov.

Astfel, Primăria Brașov și RATBv au pregătit un plan de transport care să asigure accesul la eveniment, fie prin creșterea frecvenței pe anumite rute de transport – în interiorul orașului și spre Poiană, fie prin crearea unor noi linii de transport care să le permită participanților să ajungă și să plece de la festival.

Tariful unei călătorii în Municipiul Brașov și pe raza Zonei Metropolitane Brașov este de 4 lei.

Cu ocazia aceastui eveniment sunt prevăzute și alte restricții în stațiune.

Parcarea mare și cea de la Șura Dacilor din Poiana Brașov vor fi închise începând de mâine dimineață – 2 martie – de la ora 7.00, iar parcarea din fața Cinematografului Astra se închide vineri – 3 martie 0 ora 0:00, pentru amenajarea stației provizorii pe linia 100 Gara CFR – Poiana Brașov.

Mașinile rămase în aceste parcări după termenele anunțate vor fi ridicate si relocate.

Organizatorii Festivalului Massif spun că va fi un eveniment nemaiîntâlnit într-o stațiune montană la nivel european, cu o participare de cel puțin 35.000 de persoane pe parcursul celor trei zile ale evenimentului și peste 100 de artiști pe 6 scene, transmite RADIO ROMÂNIA BRAŞOV.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.