Academia Rapid, echipa Primăriei Sectorului 1, a spulberat Steaua Armatei și joacă barajul pentru Liga 3

George Copos va sprijini Rapid Academia Rapid

Academia Rapid, echipa susținută de Primăria Sectorului 1, a învins duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0, CSA Steaua, echipa Armatei, în ultima etapă a play-off-ului Ligii a IV-a, şi va juca barajul de promovare în al treilea eşalon.

Golurile au fost marcate de Daniel Niculae ’23 şi Grigore ’68.

Meciul a fost arbitrat de Alexandru Tudor, iar în tribune s-au aflat aproximativ 15.000 de spectatori. Fanii au aruncat pe parcursul jocului cu petarde, fumigene şi artificii.

Suporteri pentru Academia Rapid

Suporterii rapidişti au afişat un banner pe care scria:  „Epoca voastră s-a stins”, alături de un desen reprezentându-l pe Nicolae Manea şi doi generali de armată.

Academia Rapid va juca barajul de promovare în Liga a III-a contra învingătoarei din campionatul judeţului Giurgiu, la 16 şi 23 iunie. În play-off-ul pentru desemnarea campioanei judeţului Giurgiu vor evolua, pe 5 şi 7 iunie în semifinale şi la 10 iunie finala, echipele Mihăileşti, Singureni, Energia Remuş şi Dunărea Giurgiu.

Pe de altă parte, CSU Craiova, locul 3 în Liga I, a câştigat duminică, pe Arena Naţională din Capitală, finala Cupei României, după ce a învins, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa din liga a doua AFC Hermannstadt.

Am asistat, de fapt, la un război al primăriilor. CSU Cfraiova a fost înființată de Primăria Craiova, pe vremea când aceasta era condusă de actualul ministru Lia Olguța Vasilescu. De aceea echipei i se mai spune și CraiOlguța.

La rândul ei, AFC Hermannstadt este echipa Primăriei Sibiu, înființată în 2015 de edilul Astrid Fodor, cea care i-a succedat în fruntea orașului actualului președinte al României, Klaus Werner Iohannis.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here