Abia ieşit din puşcărie, Vîntu a găsit soluţia pentru criză: Daţi afară 400.000 – 500. 000 de din miliție, din SRI, oameni care oricum nu fac nimic pentru țară!

Filme cu spioni Realitatea
Sorin Ovidiu Vîntu

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu spune că una din soluțiile care ar ajuta România să iasă din criză ar fi reducerea aparatului bugetar, prin concedieri masive.

CITEŞTE ŞI: SURSE Vîntu, operat la spitalul Monza. Medicii încearcă să-i salveze picioarele

Vizați ar fi funcționarii care nu își fac treaba cu profesionalism și respect față de cetățeni, în viziunea lui SOV.

Acuzaţii

„Generație, dat afară 400.000 – 500. 000 de din miliție, din SRI, oameni care oricum nu fac nimic pentru țară, funcționărime din unitățile locale și centrale. Am auzit de un caz s-a dus cineva la ANAF Sectorul 1 și o imbecilă de acolo îi trata pe cei care vin acolo cu un dispreț înfiorător. Nu îi învăța ce au de făcut, că acolo sunt o grămadă de formulare. Sector 1, Camera 6 . Trebuie să zboare cel puțin 400.000 de inadaptați din ăștia care mănâncă bani degeaba. Una dintre cauzele sărăciei României o reprezintă și trântorii ăștia. Nu doar trântori, ci și obraznici. Vremurile care vin sunt tot mai crunte și nu Putin e de vină. Putin are păcatele lui. Guvernele care au condus România, inclusiv acest guvern, oameni fără viziune, fără știință de carte. Armata a început să se infiltreze peste tot în instituțiile statului”, transmite Sorin Ovidiu Vîntu.

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

  1. Putem sa ne uitam in gura lui, ce ne spune, băiat deștept. Cu banii economisiți așa am putea face un ….FNI, de exemplu și să-i dăm pe mâna lui și al lui Maria Vlass. Sa desființăm de tot ANAF, și el sa facă regulile.Asta ar tb închis pe viață la cât de pervers este

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here