A murit Vasile Turcu, dinamovistul care a reabilitat Arcul de Triumf pentru Primăria Capitalei

Arcul de Triumf
Vasile Turcu nu poate finaliza lucrarea la termenul promis

Omul de afaceri Vasile Turcu, internat în stare critică la Spitalul de Urgenţă Floreasca după ce a încercat să se sinucidă, a murit în noaptea de miercuri spre joi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Floreasca, Bogdan Opriţa, fostul finanțator al clubului Dinamo a decedat în jurul orei 2,00.

Pe 1 martie, omul de afaceri Vasile Turcu a ajuns în stop cardio-respirator la Spitalul Floreasca, unde a fost resuscitat.  Surse judiciare precizau că Vasile Turcu a fost găsit de către o persoană din familia sa, după ce a încercat să se spânzure.

Poliţia a deschis dosar penal în acest caz, iar săptămâna trecută au fost audiaţi soţia, menajera şi şoferul lui Vasile Turcu. Vasile Turcu a lăsat şi un bilet de adio, în care ar fi scris că problemele financiare pe care le are sunt insuportabile.

În vârstă de 62 de ani, Vasile Turcu era patronul grupului Romconstruct, care a obţinut mai multe contracte cu statul, printre care cele pentru renovarea clădirii Operei Naţionale din Bucureşti, a Muzeului Naţional de Istorie a Românilor şi a Arcului de Triumf.

În noiembrie 2008, Turcu a fost audiat de DNA în legătură cu renovarea Operei Naţionale. Vasile Turcu a fost acţionar al echipei de fotbal Dinamo Bucureşti între 2004 şi 2011. El s-a retras de la clubul dinamovist vânzându-i acţiunile lui Nicolae Badea.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here