A lovit pe trotuar un pieton, l-a lăsat într-o baltă de sânge, și a fugit de la locul accidentului

sursa foto: Google
sursa foto: Google

Un șofer din Brăila a pierdut controlul volanului din cauza vitezei mari, a pătruns cu mașina pe trotuar, a lovit grav un pieton și l-a lăsat într-o baltă de sânge, fugind fără să-i pese de la locul accidentului. Echipajul SMURD a ajuns la locul faptei și a găsit victima într-o stare gravă. Șoferul fugar este căutat acum de polițiști.

Accidentul a avut loc marți, în jurul orei 3.00 dimineața pe Calea Călărașilor din municipiul Brăila, într-o stație de autobuz. Victima este un taximetrist de 28 de ani, care cumpăra țigări de la un magazin, în momentul în care un autoturism a intrat în plin în el, pe trotuar. Tânărul este originar din localitatea Movila Miresii și a ajuns în stare gravă la spital, cu multiple leziuni.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și fugă de la locul producerii accidentului.

Nu este primul accident de acest fel care are loc în Brăila. Cel mai grav a fost cel din 2016, atunci când cinci oameni au murit loviți de o mașină într-o stație de autobuz din Brăila. Este vorba de patru femei si un barbat, cu vârste apropiate de 40 de ani. Printre cei care au decedat se aflau si doi soți. Niciunul nu a avut vreo sansă să scape, dupa ce au fost spulberați de șoferul criminal.

Potrivit IPJ Brăila, șoferul a pierdut controlul volanului, a intrat în viteză pe trotuar şi în staţia de autobuz unde se aflau victimele.

Medicii care l-au testat au descoperit că șoferul avea în sânge un cocktail de trei substanţe interzise: Diazepam, Canabis şi amfetamină.

Din păcate, drogurile nu au fost singura descoperire a medicilor. Aceştia au descoperit faptul că tânărul figura în evidenţa lor cu o criză de epilepsie. Legea spune că cei care suferă de această afecţiune îşi pierd dreptul de a conduce pentru o perioadă, de la ultima criză.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ