A fost votat cel mai tânăr primar din România

Mihai Cristian Lazăr FOTO: Facebook.com
Mihai Cristian Lazăr FOTO: Facebook.com

Mihai Cristian Lazăr, în vârstă de 27 de ani, de profesie avocat, a câștigat alegerile parțiale de duminică,pentru funcția de primar al orașului Șimleu Silvaniei.

Potrivit datelor provizorii centralizate de Biroul Electoral de Circumscripţie Şimleu Silvaniei, Lazăr a fost votat de peste 50% din cei prezenţi la urne, respectiv 2.880 de voturi dintr-un total de 5.739 voturi valabil exprimate.

Principalul său contracandidat, social-democratul Romeo Sabău a primit aproape 42% din sufragii.

Ceilalţi doi candidaţi, Virgil Bob – USR PLUS şi Călin Tulbure – independent au fost votaţi, fiecare, de circa 4% din alegători.

Din cei 13.418 alegători înscrişi pe listele permanente, la Şimleu Silvaniei s-au prezentat la vot, duminică, 5.831 persoane, adică 43,45%, cea mai slabă prezenţă în cadrul alegerilor parţiale, la nivel naţional.

„Şimleu Silvaniei a ales bine şi de această dată! A ales viitorul! Victoria tânărului liberal Cristian Lazăr la alegerile locale din Şimleu Silvaniei este victoria întregii comunităţi!

A unei comunităţi care a ales viitorul şi care priveşte cu încredere înainte. (…) A fost o campanie intensă, curată, construită într-o abordare îndrăzneaţă, în primul rând axată pe proiecte, în care a primat mesajul pozitiv şi constructiv”, a scris Lucian Bode, pe contul său de Facebook.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here