A fost inaugurat un parc din Ferentari. Primarul Sectorului 5: Vreau să șterg stigmatul care s-a pus asupra cartierului

Inaugurarea Parcului din Ferentari
Inaugurarea Parcului din Ferentari

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a inaugurat un parc în cartierul Ferentari. Parcul a fost îngrădit și pentru a se evita, pe viitor, actele de vandalism. De asemenea, au fost montate camere de luat vederi pentru a nu le permite accesul persoanele care produc și depozitează ilegal deșeuri.

„Vreau să șterg acest stigmat care s-a pus asupra cartierului Ferentari, de zonă rău famată și vreau să-i fac pe locuitorii acestui cartier să ajungă să fie mândri că locuiesc aici.

Am reușit să modernizăm un parc în doar câteva săptămâni. Parcul Ferentari arată acum ca un adevărat loc de joacă, nu mai există coșuri de gunoi ruginite, gropi în asfalt sau gunoaie. Parcul are acum leagăne, tobogane, zonă de fitness, bănci noi, dar și teren de minifotbal.

M-am bucurat enorm să văd copiii care mă așteptau în zonă și care mi-au făcut și o surpriză. Cei care ma cunosc știu prea bine că am o slăbiciune când vine vorba de cei mici și gestul lor mă ambiționează să muncesc și mai mult pentru a le asigura un trai decent în acest sector.Tot ce facem, facem pentru cetățeni și pentru ca lucrările să fie trainice, nu vom tolera actele de vandalism și depozitarea ilegală a deșeurilor. Astfel de acțiuni vor fi sancționate foarte asupru de acum înainte.

Sper să se convingă toți oamenii că am venit să fac treabă cu adevărat în Sectorul 5 și că nu fac totul doar pentru publicitate, așa cum spun unele voci din spațiul public. Suntem abia la început, însă am început bine, iar treaba continuă în Sectorul 5 așa cum veți vedea și pe viitor! Doamne ajută!” a precizat primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

A fost reabilitat și Parcul Sălaj. Lucrări și la Academia Militară

Și pentru Parcul Sălaj Primăria Sectorului 5 a făcut recepția după ce a fost reabilitat în întregime. „Locul de joacă era într-o stare deplorabilă, motiv pentru care am dispus să îl reabilităm cât mai repede și am reușit acest lucru în doar 10 zile! Deci se poate! E nevoie de implicare!

Avem de recuperat în acest sector, însă eu voi fi zilnic pe teren pentru a mă asigura că vom ajunge din urmă celelalte sectoare. Fac din nou apel la cetățeni să reclame la Poliția Locală actele de vandalism și persoanele care aruncă ilegal deșeuri, pentru ca tot ceea ce facem în acest sector să păstreze cât mai mult timp posibil”, a transmis primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

De asemenea, pe platoul de la Academia Militară a fost toaletat spațiul verde și amplasate bănci noi. „Am cerut ca spațiul verde din fața Palatului Cotroceni să fie cosit, toaletat și igienizat, iar în alveolele goale să fie plantați copaci. La doar 50 de metri de această zonă există un parc ce nu a mai fost reabilitat de dinainte de 1989, mai exact, pe strada Eroii Sanitari. Este inadmisibil să fie nevoie de 30 de ani pentru a rezolva o problemă atât de mică. Le-am cerut directorilor din Primărie să suporte parte din cheltuielile reabilitării acestui parc!”, a precizat primarul Sectorului 5.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here