Poliția București, cu ochii pe șoferii care transportă buletinele

Poliția Rutieră
Ce șpăgi se mai dau la Poliția Rutieră

Toţi şoferii care transportă buletinele către secţiile de votare din Bucureşti vor fi testaţi cu aparatele alcooltest.Poliţiştii vor verifica  atât actele  acestora, dar şi ale  maşinilor cu care vor fi duse buletinele de vot. Decizia a fost luată deoarece înainte de primul tur al alegerilor au fost descoperiți șoferi în stare de ebrietate care transportau buletinele de vot .

„În acest moment ne pregătim pentru transportarea buletinelor de vot către secţiile de votare de pe rază municipiului Bucureşti. Colegii mei, pentru evitarea oricărui eveniment nefericit, testează toţi şoferii care efectuează transportul cu aparatele alcooltest. Reamintim că, în urmă cu două săptămâni, au fost descoperiţi doi şoferi care au consumat băuturi alcoolice, aceştia au fost sancţionaţi contravenţional şi li s-au reţinut permisele de conducere. Totodată, colegii mei le verifică şi documentaţia şoferilor, precum şi documentaţia maşinilor care vor efectua transportul către secţiile de votare”, a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Ciprian Romanescu.
El a declarat că peste 2.700 de poliţişti vor acționa  sâmbătă, pentru asigurarea transportului buletinelor de vot către secţiile de votare din Bucureşti, lor adăugându-li-se și efective din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

„Suntem pregătiţi să intervenim la orice apel 112 şi la orice solicitare scrisă pe care cetăţenii ne-o vor înainta”, a mai declarat Ciprian Romanescu

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.