Patronul firmei de deratizare din Timișoara, arestat

O deratizare într-un bloc a omorât doi copii și un adult
sursa: Google

Patronul firmei care a făcut deratizările în cele două blocuri de locuințe evacuate în Timișoara a fost arestat preventiv. El este acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și trafic de produse sau substanțe toxice. Un copil de 3 ani, un bebeluş de 9 zile şi mama acestuia au murit după ce în blocul în care locuiau s-a făcut o dezinsecţie. Peste 30 de oameni au fost internați în spital.

 Patronul firmei Bistim Dera a fost dus, luni, în Arestul IPJ Timiş pentru 24 de ore. Marţi a fost audiat, iar magistrații au decis să-l trimită în arest preventiv. Procurorii au stabilit că acesta a folosit un insecticid care are în compoziţie fosfură de aluminiu.

https://cetateanul.net/stiri-de-ultima-ora/patronul-firmei-de-deratizare-din-timisoara-acuzat-de-trafic-de-substante-toxice-dupa-ce-a-folosit-fosfura-de-aluminiu/

„În urma cercetărilor efectuate în cauză s-a stabilit că suspectul B.I.S., în calitate de reprezentant al unei societăți comerciale cu sediul în Timișoara, a executat servicii de deratizare în imobilul respectiv, în baza unui contract încheiat în acest sens, activitate ce a avut loc în perioada 16.11.2019  – 18.11.2019. În cauză există indicii că, în procesul de deratizare, suspectul a folosit un insecticid denumit “Delicia – GASTOXIN”, ce conţine ce are în compoziție fosfură de aluminiu, o substanţă foarte toxică, cu efecte letale în caz de inhalare, și care necesită pentru utilizare autorizație specială”, se precizează în comunicatul de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

Un copil de 3 ani, un bebeluş de 9 zile şi mama acestuia au murit după ce în blocul în care locuiau s-a făcut o dezinsecţie. Peste 30 de persoane au fost internate în spital.

https://cetateanul.net/articol-principal/blocul-groazei-din-timisoara-trei-morti-si-20-persoane-internate-in-spital-patronul-firmri-de-deratizare-retinut/

 

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.