Schimbări politice la instituțiile publice din Dâmbovița

Conducerea PNL Dâmbovița a anunțat, prin vocea președintelui organizației județene, Virgil Guran, că la conducerea Inspectoratului Județean Școlar ( ISJ) a fost numit profesorul Ion Sorin, nominalizat de partid pentru a ocupa acest post.

Funcția de inspector general al ISJ Dâmbovița a fost vacantă în ultimele două luni, după ce Ion Sorin fusese schimbat din funcție de Guvernul Dăncilă, în locul acestuia fiind numit inspector general interimar Cristina Stroe, reprezentantul PSD . În cadrul conferinței de presă susținute imediat după primul tur al alegerilor, Virgil Guran a anunțat noi schimbări și la vârful conducerii altor instituții publice . Potrivit acestuia , este vorba de prefectul județului Dâmbovița și șeful Inspectoratului Județean de Poliție Dâmbovița, Virgil Guran declarând că este pentru prima dată când PNL câștigă în fața PSD la alegerile prezidențiale in județul Dâmbovița.

„La Prefecturi vor fi schimbați prefecții, pentru că așa este normal, când vine un Guvern nou. Și prefectul de Dâmbovița (nr Antonel Jîjîie) va fi schimbat într-o săptămână-două. Luăm în calcul și schimbarea șefului Poliției (n.m. cms.șef Sorin Păun, comandantul IPJ Dâmbovița). Nu eu, ministrul de Interne trebuie să facă o evaluare. Am să vorbesc cu el în acest sens”, a mai declarat Virgil Guran.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.