Mesaj pentru Viorica Dăncilă: ”Minte multă nu se cere să fii prost şi cu proptele. PSD – toxic”

Prezentă duminică la Focșani, premierul Viorica Dăncilă  a fost primită cu încurajări, dar și cu apostrofări de unii localnici. Un focsanean s-a îmbrăcat cu o jachetă inscripționată cu poză caricarturizată a premierul, alături de un mesaj anti-PSD, iar altul i-a criticat coafura premierului demis.

”Sunt încrezătoare în susţinerea poporului şi atunci când crezi în oameni, crezi şi în posibilităţile tale. Nu există să nu intrăm în turul doi. Sunt singurul contracandidat al lui Klaus Werner Iohannis, ceilaţi nu pot fi contracandidaţi, ci doar soldaţi disciplinaţi. Nu poţi fi contracandidat când asculţi ordinele, ei asta au făcut când au votat moţiunea”, a mai spus Dăncilă.

După ce a ieşit din curtea Catedralei din Focşani, Viorica Dăncilă a mers pe jos spre Piaţa Moldovei, pe drum localnicii felicitând-o dar și strigandu-și nemulțumirea.. Un focşănean care purta o geacă inscripţionată cu o fotografie în care Viorica Dăncilă este caricaturizată a  încercat să o întrebe ceva dar nu i-a fost permis El avea inscripţionat pe haină şi un mesaj anti-PSD: ”Minte multă nu se cere să fii prost şi cu proptele. PSD – toxic”, în timp ce altul a strigat”Aţi dus ţara de râpă”. Un alt vrâncean a strigat că: ”Se pierd atâţia bani în campania electorală, în timp ce oamenii mor de foame”. ”Bine că i-aţi făcut coafură doamnei Viorica”, i-a  spus  un alt vrâncean.În Piaţa Moldovei, premierul a cumpărat de la comercianţi lapte şi caşcaval. Oamenii au vrut să-i ofere produsele, însă ea a refuzat şi le-a cumpărat la preţul cerut de vânzători.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.