Poliţist din Capitală, reţinut pentru agresiune sexuală

Apar date noi în cazul tinerei agresate de un agent de la siguranţă publică. Potrivit unor surse apropiate anchetei, victima este practicantă la Şcoala de Poliţie din Câmpina, iar agresiunea a avut loc în maşina de serviciu, în Centrul Vechi al Capitalei scrie Mediafax.

Potriviti surselor citate, agresiunea a avut loc în maşina de poliţie în care se afla poliţistul de la siguranţă publică şi practicanta, în Centrul Vechi din Capitală. Tânăra agresată este practicantă la Şcoala de Poliţie din Câmpina.

Fata s-a temut câteva zile să depună plângere, dar până la urmă a mers să anunţe agresiunea. Un alt coleg al poliţistului ar fi incercat să îl acopere, fiind pus sub acuzare pentru mărturie mincinoasă.

Surse din cadrul anchetatorilor au mai declarat pentru MEDIAFAX că în acest dosar a fost emis şi un mandat de interceptare telefonică.

Poliţistul, agent de siguranţă publică, de 28 de ani, din Bucureşti, a fost reţinut vineri pentru că a agresat-o sexual pe tânără, la începutul lunii septembrie, a informat Poliţia Capitalei.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.