Un senator ALDE acuză: Tăriceanu s-a întâlnit pe ascuns cu Orban şi cu Turcan

daniel zamfir robor este trucat cu știința bnr

Senatorul ALDE Daniel Zamfir a declarat, joi, că îl ştia pe Călin Popescu Tăriceanu drept un om echilibrat, însă în ultima lună acesta s-a logodit cu pro România şi s-a întâlnit pe ascuns cu liderul PNL Ludovic Orban şi cu Raluca Turcan, ceea ce e „şocant”.

Pe domnul Tăriceanu îl ştiam un om echilibrat, un om care cântăreşte mult înainte de luarea unei decizii. Într-o lună s-au întâmplat atâtea: te desparţi de partener, te logodeşti cu Ponta şi te întâlneşti pe ascuns cu Orban şi Turcan. E prea mult. Nu poţi aşa. Am înţeles că în politică se fac compromisuri, dar e prea mult pentru partidul ăsta. Tocmai câştigasem acel brand, un partid împotriva abuzurilor. I-am spus domnului Tăriceanu puteţi să vorbiţi vreodată de statul paralel. Aţi vorbit trei ani de statul paralel, acum l-aţi băgat în casă. Domnul Tăeiceanu e într-un avion pilotul Tăriceanu cu co-pilotul Ponta. Co-pilotul e de fapt ăla care a detunat avionul. Câştigătorul principal este Ponta”, a spus Daniel Zamfir, la un post central de televiziune.

Senatorul ALDE a afirmat că e de neimaginat unde a ajung ALDE, partid care avea un mesaj bine primit de publicul larg, acela de partid care luptă împotriva abuzurilor.

„E şocant să întâlnesc momentele astea. Era absolut de neimaginat nu cu mult timp în rumă că partidul ăsta care se consolidase aşa pe un mesaj extrem de bine primit publicul larg, acela de partid care apără drepturile şi libertăţile oamenilor. Gândiţi-vă vă în ultimii trei ani Călin Popescu Tăriceanu a avut un mesaj destul de coerent în aceste direcţii. A fost cel care a condamnat abuzurile din justiţie, protocoalele secrete. Din momentul în care s-a propus ieşirea de la guvernare cu nişte argumente la un moment dat credibile în partid, după aceea a urmat acei paşi care practic făcuţi fiind atât de rapid şi netransparent”, a adăugat Zamfir.

 El a vorbit şi despre alinaţa ALDE cu Pro România.

 

„Într-o săptămână s-a întâmplat ceea ce era de neimaginat. Domnul Tăriceanu anunţă pe facebook că deja a stabilit o alianţă politică cu Victor Ponta. Asta a fost prima chestiune. De la alianţa cu Ponta ajungem la faptul că domnul Tăriceanu îşi regrage candidatura de la Preşedinţie, lucru care chiar a bulversat partidul Cu ce sunt mai frecventabili Ponta şi Tudose decât Dăncilă şi Teodorovici? Salvarea ALDE e că dăm cu pietre în Dăncilă dar ne aliem cu Ponta. Sunt spuma mării? De unde sunt Ponta şi Tudose?”, a conchis Zamfir.

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.