VIDEO Dan Barna la Târgoviște: Nu putem să guvernăm alături de Ponta și Tăriceanu

Dan Barna a fost prezent duminică la Târgoviște pentru a strânge semnături pentru candidatura la alegerile prezidențiale. Barna a vorbit cu oamenii aflați în centrul Târgoviștei , unde au loc manifestări cu ocazia aniversării cetății orașului, acesta încercând să le explice de ce ar fi cea mai bun candidat la președinția României.

Dan Barna a venit la Târgoviște chiar când se organizează manifestări cu ocazia aniversării zilei cetății , alianța USR Plus clasându-se pe primul loc în opțiunile electorale ale târgoviștenilor la alegerile europarlamentare din luna mai 2019. Barna a încercat să discute cu cât mai multe persoane și să le ceară sprijin pentru candidatura sa, mulți întrebându-l însă de ce nu dorește să intre la guvernare.  Nu putem să guvernăm alături de Ponta și Tăriceanu a spus Barna.

Mesajul lui Dan Barna la Târgoviște

„Și la Târgoviște, că peste tot în țară, românii ne spun același lucru, că s-au săturat de vechea clasă politică. România trebuie să redevină o țară în care putem să fim fericiți aici, acasă. Iar acest lucru se poate dacă oamenii onești și competenți aleg să se implice în politică, să nu mai stea deoparte.

În Târgoviște am câștigat alegerile europarlamentare și astfel am reușit să schimbăm parolă lui Liviu Dragnea cu mesajul Alianței USR PLUS – fără hoție ajungem departe-. Vom continuă să aducem schimbarea în județul Dâmbovița, pentru că ne-am propus că la viitoarele alegeri locale să oferim o conducere a oamenilor cinstiți și competenți. Atât programul meu pentru alegerile prezidențiale, cât și cel al viitoarei guvernări USR PLUS, are că obiectiv major schimbarea României într-o țară în care ne dorim să trăim. Putem face acest lucru prin investiții în educație, demararea proiectelor mari de infrastructură, reformarea administrației publice și îndepărtarea rubedeniilor incompetente din funcțiile publice, digitalizarea țării noastre și sprijinirea antreprenorilor”, a scris Dan Barna pe pagina sa de facebook cu ocazia vizitei la Târgoviște.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.