Vot online pentru începerea anului școlar pe data de 16 septembrie

Școala începe pe 9 septembrie

Cu doar 3 săptămâni până la începerea anului școlar, pe rețelele de socializare circulă o petiție care include și un sondaj în care părinții dar și elevii sunt întrebați dacă doresc să înceapă cursurile noului  an școlar pe data de 16 septembrie.

Pe site-ul  ” https://ytb.ro/vot-online-pentru-inceperea-anului-scolar-pe-data-de-16-septembrie/”, a fost postat un articol în care se precizează faptul că Ministrul Interimar al Educației a luat hotărârea în urma consultării cu părțile implicate ca școala să înceapă pe data de 9 septembrie.

 Acest lucru nu a întârziat să stârnească nemulțumiri mai ales în rândul părinților dar și al elevilor , care au decis să reacționeze pe rețelele de socializare. În România, cursurile anului școlar începeau pe data de 15 septembrie, dar în premieră anul acesta Ministerul a decis modificarea datei la 9 septembrie,  deși premierul Dăncilă ceruse în urmă cu câteva săptămâni ca anul școlar să înceapă pe data de 16 septembrie, propunere care nu a fost acceptată de fostul ministrul al Educației, Ecaterina Andronescu și ulterior și nici de ministrul interimar Daniel Breaz.
Semnatarii petiției, au postat următorul mesaj: ” Cu acest vot online , dorim să strângem cât mai multe voturi pentru această cauză, vrem să se înceapă școala pe data de 16 septembrie, luni! Hai să votăm în număr mare și să le arătăm că suntem uniți! Multă lume se plânge că nu se încadrează cu timpul, părinții sunt derutați, nu au timp să cumpere rechizite pentru școlari.

Sunteți de acord că școala să înceapă pe data de 16 septembrie? Atunci te rugăm să distribui acest articol pe rețelele de socializare.”, spun inițiatorii.

Formularul de vor îl găsiți accesând linkul de mai jos :

Vot online pentru inceperea anului scolar pe data de 16 septembrie!

 

 

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.