DIICOT a descins în Olt și Teleorman la traficanții și consumatorii de droguri

Un număr de 24 de persoane au fost conduse la audieri în urma unor percheziţii efectuate, marţi, de către poliţiştii antidrog şi procurorii DIICOT la persoane bănuite de trafic şi consum de droguri, anunță AGERPRES.

Percheziţiile au avut loc în judeţele Olt şi Teleorman, la locuinţele a cinci persoane bănuite de trafic şi consum ilicit de droguri de risc şi efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

 Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu, în urma cercetărilor, anchetatorii au stabilit că în perioada 2018 – 2019, cinci persoane, cu vârste cuprinse între 20 şi 46 de ani, ar fi comercializat în judeţul Olt canabis şi substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

La percheziţii au fost descoperite trei pungi din plastic şi un borcan de sticlă ce conţineau material vegetal uscat, de culoare verde-oliv, a menţionat sursa citată. Au mai fost descoperite şi două pliculeţe autosigilante, un cântar de mare precizie, un grinder şi şase plante ce par a fi canabis, plantate în grădină.

În urma percheziţiilor, 24 de persoane au fost conduse la sediul SCCO Olt, în vederea audierii şi dispunerii măsurilor legale. Cinci persoane sunt cercetate pentru trafic şi consum ilicit de droguri de risc şi efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

La acţiuni au participat şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt şi jandarmi.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.