Președintele PNL Dâmbovița : Există pe plan local un concubinaj cu PSD

20 de consilieri locali PNL au fost excluși din partid până acum din cauza colaborării cu PSD, a anunțat președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran.

Virgil Guran susține că excluderile vor continua dacă se vor mai constata cazuri de colaborare între aleșii locali ai PNL și PSD.  Președintele PSD Dâmbovița a mai anunțat că aproximativ 30 de consilieri locali ai partidului vor fi atenționați să nu mai facă joc duplicitar , în caz contrar aceștia urmând să nu se mai regăsească pe listele de candidați ai partidului la alegerile locale de anul viitor.

” Avem un primar ( Crângurile) și doi viceprimari ( Ciocănești) pe care i-am exclus și vreo 30 de consilieri locali pe care îi vom atenționa că nu vor mai putea fi consilieri, dacă nu încep să lucreze pentru partid și pentru cetățeni. Am constatat că aici la Dâmbovița a existat un concubinaj așa, ești consilier la noi , dar ești pe mâna cu primarul de la PSD, hai că te votăm. Nu merge!  Când este o chestie bună pentru oameni , da . Dar nu te duci să votezi orice de la PSD că poate mai pică ceva.Din păcate, la Dâmbovița nu prea a existat opoziție la PSD . Cu mine nu merge. Veți vedea că vom avea mulți candidați tineri, cu experiență , care au făcut ceva în viață”, a declarat Virgil Guran.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.