Dâmbovița: Casă incendiată pentru a ascunde jaful de 60000 de lei

Un bărbat din comuna dâmbovițeană Poiana spune că hoții care i-au spart joi dimineață locuința i-au dat ulterior foc după ce au sustras din casă suma de 60000 de lei.

Potrivit Poliţiei Dâmboviţa, un bărbat din comună Poiana a sunat, joi, la 112 şi a anunţat că locuinţa să este cuprinsă de flăcări. La fața locului s-au deplasat echipaje de poliție și de la I.S.U Dâmbovița pentru lichidarea incendiului și efectuarea de verificări. Verificările au scos la iveală faptul că focul a fost pus intenţionat de hoţi.

„Din primele date, se pare că persoane necunoscute ar fi pătruns în locuinţa părţii vătămate şi ar fi răvăşit bunurile, posibil în vederea sustragerii de bani şi de obiecte de valoare. Ulterior, acestea ar fi incendiat locuinţa”, au comunicat reprezentanţii IPJ Dâmboviţa. Proprietarul susține că persoanele necunoscute ar fi premeditat această acțiune, și au urmărit până ce toți membrii familiei au părăsit locuința. După care ar fi pătruns în casă și au răvășit bunurile, posibil în vederea sustragerii de bani și de obiecte de valoare și ulterior, acestea au incendiat locuința . Bărbatul din localitatea Poiana susţine că din casă i-ar fi fost furată suma de 60.000 de lei. În prezent se efectuează cercetări .

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.