VIDEO/Crater în mijlocul unei străzi din București. O mașină ar fi fost „înghițită” de asfalt

Un crater a aparut pe o strada din Bucuresti
sursa foto: Mediafax

Un crater s-a format, marţi, pe strada Dezrobirii din Bucureşti, la intersecţia Gorjului, după ce s-a surpat asfaltul. O maşină ar fi fost „înghiţită” de crater, din fericire nimeni nu a fost rănit, anunță Mediafax.

Mai mulți martori au spus că un autoturism ar fi fost înghiţit de craterul format după surparea asfaltului. Reprezentanţii Primăriei Sectorului 6 au precizat că incidentul a fost anunţat prin sistemul de urgenţă 112.

„Surparea asfaltului în pe str. Dezrobirii, zona Gorjului s-a produs în urma trecerii unui camion de mare tonaj. Incidentul a fost anunţat prin 112. Lucrătorii RADET, care au efectuat mai multe lucrări în zonă, au delimitat perimetrul, astfel încât să nu se producă accidente. Nici o persoană nu a fost rănită şi niciun autoturism “înghiţit” de crater. Pentru intervenţii şi remedieri, la faţa locului se află în acest moment agenţii Poliţiei Locale Sector 6, inspectori ai Serviciului Disciplina în Construcţii şi reprezentanţi ai administratorului drumului, Administraţia Străzilor, din subordinea Consiliului General al Municipiului Bucureşti”, spun reprezentanții Primăriei Sectorului 6, citați de Mediafax.

La fața locului intervin muncitorii de la Apa Nova.

Sursa video: Facebook

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.